Travel

Asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate

Asigurare de călătorie - Vector24.ro

Desigur că este mai bine să te ferești, însă nu uita de prietenul tău de la nevoie, ori de câte ori călătorești în afara țării: asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate. Clima, experiențele culinare, zborul sau alte elemente neprevăzute ale călătoriei te pot lua prin surprindere, iar fără o asigurare medicală adecvată, te expui unor cheltuieli neprevăzute care de multe ori pot depăși cu mult bugetul alocat inițial întregii călătorii.

Chiar dacă pleci singur sau cu atât mai mult dacă ești însoțit de copii, familie, prieteni, nu uita să asiguri întregul grup pe perioada ieșirii din țară.

În acest fel te vei pune la adăpost de suportarea unor eventuale servicii medicale, aparent de rutină (consult, diagnostic, analize, tratament), servicii al căror cost este extrem de ridicat în alte țări.

Se acoperă cheltuielile medicale ocazionate de asistenţa medicală acordată în străinătate persoanelor asigurate în caz de îmbolnăvire subită şi imprevizibilă care pune în pericol sănătatea sau viaţa asiguratului, prejudicierea stării sănătăţii ca urmare a unui accident, deces ca urmare a îmbolnăvirii subite şi imprevizibile sau a unui accident, acordându-se următoarele servicii de asistenţă:

 • informaţii legate de asistenţa medicală acordate în caz de urgenţă
 • transportul asiguratului la un spital şi repatrierea, însoţirea asiguratului către România
 • plata cheltuielilor medicale
 • vizitarea asiguratului la spital de o rudă
 • repatrierea corpului neînsufleţit
 • informaţii în cazul unei situaţii de altă natură decât medicală

Voiaj Light
Voiaj Avantaj Voiaj Fără Griji
Voiaj Full
Acoperire teritorială
Țări limitrofe Țările Europei Țări limitrofe Țările Europei Țările Europei Restul țărilor
Asigurarea medicală
Limita maximă / persoană asigurată 5.000 EUR
10.000 EUR
10.000 EUR
30.000 EUR
50.000 EUR
30.000 EUR
Cheltuieli de repatriere 1.000 EUR
2.500 EUR
2.500 EUR 7.000 EUR
12.000 EUR
7.000 EUR
Cheltuieli chirurgicale şi de spitalizare 2.500 EUR
4.000 EUR
4.000 EUR 13.000 EUR
20.000 EUR
13.000 EUR
Cheltuielie farmaceutice, de transport sanitar şi alte cheltuieli medicale sau de asistenţă 1.500 EUR
3.500 EUR
3.500 EUR 10.000 EUR
17.000 EUR
10.000 EUR
Tratament dentar de urgenţă 50 EUR / dinte* 100 EUR / dinte* 50 EUR / dinte* 100 EUR / dinte* 100 EUR / dinte* 100 EUR / dinte*
Asigurarea Bagajelor
Asigurarea bagajelor și a conținutului acestora
Da** Da** Da** Da** Da** Da**
Sporturi de agrement
Practicant sporturi de agrement
Da*** Da*** Da*** Da*** Da*** Da***

Teritorii:

 • Țări limitrofe: Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Serbia

 • Țările Europei: Albania, Andora, Armenia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bosnia și Herzegovina, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Georgia, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, San Marino, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Vatican

 • Restul țărilor: Toate țările, cu excepția țărilor limitrofe, țărilor Europei (inclusiv SUA, Canada și Israel)

Notă:

 • * - dar nu mai mult de 3 dinți
 • ** - opțional, la alegere; Valoare fixă maxim 2000 RON
 • *** - opțional, la alegere în cazul practicării sporturilor de agrement: schi, snowboard, schi nautic, paragliding, patinaj, surfing, călărie, carting, ciclism montan, rafting, paraşutism, parapantism, salturi cu coarda

Pe lângă acoperirea cheltuielilor medicale în caz de urgență, poți opta pentru răspunderea civilă față de terți, a persoanelor cu care călătorești, valabilă în afara teritoriului României. De asemenea ai opțiunea de a include în asigurare și bagajele în caz de accident sau furt, sau chiar să fii despăgubit în caz de imposibilitate de a efectua călătoria, din motive obiective (asigurarea storno).

Alege opțiunea potrivită, verifică prețul și ia cu tine la drum polița de asigurare. Formează-ți acest reflex și alături de pașaport vei avea întotdeauna la tine și asigurarea pentru călătorii în străinătate.

Drum bun și distracție plăcută!


Cumpără acum!