Locuință

Asigurarea facultativă a locuinței

Asigurarea facultativă a locuinței - Vector24.ro

Achiziționarea unei locuințe reprezintă una dintre cele mai importante realizări din viața unui om, Atât din punct de vedere material, cât și din punctul de vedere al responsabilizării fiecărui individ în parte.

Indiferent că ai făcut acest pas cu ajutorul unei bănci sau exclusiv prin resurse proprii, nu trebuie să neglijezi factorii de risc care își pot face efectul de-a lungul timpului. Știm faptul că vecinii, fenomenele naturale violente, hoții sau chiar accidentele (incendii, explozii) nu pot fi controlate.

Deoarece siguranța locuinței tale nu trebuie să reprezinte un factor de stres, noi îți putem oferi o poliță de asigurare facultativă menită să te scutească de aceste griji și să repare financiar prejudiciul atunci când un eveniment asigurat se întâmplă.

Trimite-ne detaliile locuinței sau casei tale de vacanță și află cât de ușor poți deveni asigurat. Vei fii surprins să afli că prețul asigurării locuinței este semnificativ mai mic decât cel al asigurării mașinii, chiar dacă acoperă o sumă asigurată mult mai mare.


În speranța că ți-am trezit interesul, așteptăm solicitările tale la adresa: office@vector24.ro.

Îți mulțumim anticipat!
Echipa Vector24.ro