vector24.ro

Asigurările de care ai nevoie.

Cine suntem, ce tipuri de asigurări vindem și de ce să cumperi de pe Vector24.ro

Echipa Vector24.ro

Vector24.ro este cel mai complet magazin online de unde puteți cumpăra rapid și sigur cele mai importante asigurări generale, precum RCA, CASCO, asigurări de călătorie (travel), asigurări pentru locuință, dar și asigurări specifice industriei de transport rutier (ROTR).

În plus, nu te lăsăm la greu și îți oferim consultanță pe toată perioada derulării contractului. Alegem din multitudinea de oferte asigurările de care ai nevoie și ți le oferim la un preț competitiv. Ne poți contacta oricând în scris, la adresa office@vector24.ro, iar noi îți vom oferi răspunsuri la întrebările tale de pe zona de asigurări.

Ce asigurări poți găsi la noi?

RCA

Polița RCA este valabilă pentru vehiculele înmatriculate în România și poate fi încheiată atât de persoanele fizice cât și de către persoanele juridice. Acoperirea teritorială este atât în România cât și în Uniunea Europeană și țările membre Carte Verde.

Polița RCA despăgubește terțele persoane păgubite, pentru:

  • vătămări corporale și deces, inclusiv prejudicii fără caracter patrimonial (daune morale), în limita sumei de 5.000.000 EUR;
  • pagube materiale, în limita sumei de 1.000.000 EUR.

Pentru un calcul exact accesați pagina: RCA.

CASCO

Vrei să-ți asiguri vehiculul împotriva avariilor, furtului sau vandalismului? Vector Broker îți oferă un pachet complet de riscuri acoperite la un preț de achiziție foarte accesibil.

În plus nu te lăsăm la greu și îți acordăm asistență pe toată durata derulării contractului.

Mai multe aici: CASCO.

Călătorie

Asigurarea medicală pentru călătorii în străinătate te scapă de grija elementelor neprevăzute care pot apărea în călătoria ta. Pentru a evita expunerea la cheltuieli neprevăzute care de multe ori pot depăși cu mult bugetul alocat inițial întregii călătorii îți recomandăm achiziția unei asigurări prin Vector Broker.

O cotație exactă poți primi accesând pagina: asigurări de călătorie.

Locuință

Casa ta reprezintă locul unde te relaxezi alături de cei dragi și vrei să te simți tot timpul în siguranță. Știm faptul că vecinii, fenomenele naturale violente, furturile sau chiar accidentele (incendii, explozii) nu pot fi controlate. Deoarece siguranța locuinței tale nu trebuie să reprezinte un factor de stres, noi îți oferim o poliță de asigurare facultativă menită să te scutească de aceste griji și să repare financiar prejudiciul atunci când un eveniment asigurat se întâmplă.

Mai multe informații aici: asigurări pentru locuințe.

ROTR

Dacă desfășori activități de transport rutier, Vector Broker îți oferă asigurarea de răspundere a operatorului de transport rutier (ROTR) la cel mai bun preț din piață.

În curând!

De ce să cumperi asigurări de pe vector24.ro?

Vector24.ro îți oferă asigurările de care ai nevoie la cele mai bune prețuri din piață. Dacă nu te-am convins, ne poți face oricând o vizită la adresa noastră din strada Ienăchiță Văcărescu, nr. 60, Etaj 1, Sector 4, București, ne puteți suna la numerele de telefon 0748.10.80.90, 0785.10.80.90 sau ne puteți trimite un email la office@vector24.ro.


Mulțumim anticipat!
Echipa Vector24.ro

Asigurători