RCA

Asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto

Asigurare auto RCA - Vector24.ro

Plătind polița RCA online poți obține formatul electronic al acesteia în timp real, originalul fiind transmis fără nici un cost suplimentar prin curier rapid către adresa de corespondență pe care ne-o comunici. De asemenea poți solicita și obține originalul și de la sediul nostru din București sau din țară.

Această asigurare are caracter obligatoriu pentru vehiculele înmatriculate în România și poate fi încheiată atât de persoanele fizice cât și de către persoanele juridice. Acoperirea teritorială este atât în România cât și în Uniunea Europeană și țările membre Carte Verde, deoarece polița de Carte Verde este parte integrantă din polița RCA încă din anul 2008.

Polița RCA despăgubește terțele persoane păgubite, pentru:

  • vătămări corporale și deces, inclusiv prejudicii fără caracter patrimonial (daune morale), în limita sumei de 5.000.000 EUR;
  • pagube materiale, în limita sumei de 1.000.000 EUR.

Limitele de despăgubire pe Carte Verde sunt stabilite în conformitate cu legislația în vigoare din statul pe teritoriul căruia s-a produs accidentul, fiind maximul dintre nivelul de despăgubire prevăzut în polița de asigurare și cel prevăzut în legislația țării respective.


Cumpără acum!