vector24.ro

Asigurările de care ai nevoie.

Știri și articole de presă

Ultimele noutăți din domeniul asigurărilor, selecționate și interpretate special pentru tine de Vector24.ro.

Cum recuperați o daună de la Carpatica Asigpublicat acum 6 ani – miercuri, 3 august 2016 la 22:32 pm

Pe site-ul ASF a fost publicat ghidul destinat clienților și păgubițiilor Carpatica Asig, societate de asigurări căreia i-a fost retrasă autorizația de funcționare ca urmare a constatării insolvenței.

Publicația include un set de întrebări și răspunsuri pentru situații cu care se pot confrunta cei care dețin o poliță la societatea Carpatica Asig sau cei care au suferit o daună provocată de un asigurat al societății.

Ce își doresc românii de la asigurarea CASCOpublicat acum 6 ani – luni, 1 august 2016 la 17:57 pm

Românii sunt interesați atunci când cumpără o asigurare CASCO, pe lângă serviciile acordate în caz de daună, și de criterii precum prețul (prima de asigurare), acoperirerea teritorială, riscurile incluse în poliță, existența sau nu a unei franșize, reputația asigurătorului sau bonusurile oferite, arată un studiu efectuat de Gothaer Asigurări.

ASF a deschis un call-center pentru clienții care vor să facă reclamațiipublicat acum 6 ani – joi, 28 iulie 2016 la 17:38 pm

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a deschis un call-center, care oferă celor interesați, în mod gratuit, informații despre domeniile care sunt reglementate de această instituție.

ASF a creat o instituție prin care clienții pot ajunge la o înțelegere amiabilă cu firmele de asigurăripublicat acum 6 ani – joi, 28 iulie 2016 la 15:02 pm

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a lansat oficial platforma Soluționarea Alternativă a Litigiilor (SAL-Fin) în domeniul financiar non-bancar.

Ce este asigurarea CASCO și de ce este bine să o avețipublicat acum 6 ani – vineri, 17 iunie 2016 la 17:51 pm

Asigurarea CASCO vă protejează propriul vehicul de daunele parțiale sau totale, precum ciocniri, zgârieri, vandalism, incendiu, explozie, grindină, alunecare de teren etc., dar și în cazul furtului autovehiculului sau al unor părți componente ale acestuia (geamuri, oglinzi, încuietori etc.).

Ce este asigurarea RCA și cine trebuie să o încheiepublicat acum 6 ani – vineri, 17 iunie 2016 la 9:02 am

Asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) reprezintă o formă de protecție pentru terții prejudiciați în urma unui accident auto. Aceștia sunt despăgubiți pentru daune la autovehicule, pagube aduse altor elemente de pe șosele, precum case, stâlpi, parapeți etc., vătămări corporale și deces.

Condițiile necesare pentru încasarea despăgubirilor de la Astra Asigurăripublicat acum 6 ani – joi, 12 mai 2016 la 20:45 pm

Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) a început deja de săptămâna trecută plata despăgubirilor către creditorii de asigurări ai companiei Astra Asigurări, intrată definitiv în faliment prin decizia Curții de Apel București din 28 aprilie 2016.

Asigurători