vector24.ro

Asigurările de care ai nevoie.

Știri și articole Ce este asigurarea CASCO și de ce este bine să o avețiCe este asigurarea CASCO și de ce este bine să o avețipublicat acum 6 ani – vineri, 17 iunie 2016 la 17:51 pm


Asigurarea CASCO vă protejează propriul vehicul de daunele parțiale sau totale, precum ciocniri, zgârieri, vandalism, incendiu, explozie, grindină, alunecare de teren etc., dar și în cazul furtului autovehiculului sau al unor părți componente ale acestuia (geamuri, oglinzi, încuietori etc.).

Prima de asigurare se stabilește în funcție de tipul mașinii, motorizare (cilindree și putere), anul de fabricație, numărul de kilometri înregistrați la bord, vârsta proprietarului și orașul în care este înmatriculată mașina.

Totodată, majoritatea companiilor de asigurări practică un sistem de franșiză pentru polițele CASCO, ori ca sumă fixă (de exemplu 100 euro) ori ca procent din despăgubire.

Trebuie să mai cunoașteți că încheierea unei polițe CASCO se realizează după inspectarea în prealabil a vehicului de către un reprezentant al companiei de asigurări sau broker, acesta urmând să realizeze fotografii ale mașinii cu starea și îmbunătățirile aduse vehicului.

Prin intermediul vector24.ro ai acum posibilitatea de a primi cele mai bune oferte CASCO ale asigurătorilor din România, personalizate cu acoperirile de care ai nevoie la un preț cât mai avantajos pentru tine.

În speranța că ți-am trezit interesul, așteptăm solicitările tale la adresa office@vector24.ro.


Vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul asigurărilor?
Citește și alte știri și articole dezvoltate sau selecționate și interpretate special pentru tine de echipa noastră.

Asigurători